Over Moneycare
MoneyCare is actief als bemiddelaar in consumptief krediet voor verschillende aanbieders en werkt daarbij samen met onderbemiddelaars. MoneyCare heeft geen contractuele verplichting uitsluitend voor één of meer aanbieders te bemiddelen. MoneyCare brengt geen advies aan de consument uit, dit doet de onderbemiddelaar.

Wat biedt Moneycare?

Doorlopend Krediet
Wilt u graag extra financiële armslag hebben, dan is het Doorlopend Krediet een goede keuze. Een Doorlopend Krediet betekent namelijk optimale flexibiliteit in uw financiën.

Hoe werkt het?
Het Doorlopend Krediet werkt heel gemakkelijk. U bespreekt met uw adviseur over welk bedrag u wilt beschikken en aan de hand daarvan wordt de kredietlimiet vastgesteld. Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd financiële reserve: het geld dat u op een bepaald moment nodig heeft, kunt u opnemen tot aan de kredietlimiet. U betaalt het opgenomen bedrag in gedeelten terug, samen met de rente over dit bedrag. Afgeloste bedragen kunt u vervolgens meteen weer opnemen. De looptijd is afhankelijk van de bedragen die u opneemt en aflost.

Maandtermijn en rente
U betaalt een maandtermijn, bestaande uit een aflossingsdeel en een rentedeel. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. Het rentetarief is variabel. Als de rente wijzigt, dan wijzigt de looptijd van uw Doorlopend Krediet. Uw maandtermijn blijft hetzelfde. Wilt u uw Doorlopend Krediet sneller aflossen dan met de afgesproken maandtermijnen, dan kan dat boetevrij. De maandtermijnen worden via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. U heeft er dus geen omkijken naar, en dat is wel zo makkelijk.

Persoonlijke Lening
Een Persoonlijke Lening is de juiste financiering voor u als u een grote aankoop wilt doen, maar niet direct over het benodigde geld beschikt. Hierbij kunt u denken aan aankopen als een nieuwe auto, een boot of een caravan. In tegenstelling tot een Doorlopend Krediet en een Rente Krediet leent u nu een bedrag ineens.

Hoe werkt het?
U bespreekt met uw adviseur wat u wilt gaan aanschaffen (of doen) en hoeveel geld u daarvoor nodig heeft. De hoogte van het bedrag hangt af van uw wensen en mogelijkheden. Ook stelt u samen met uw adviseur de looptijd vast, en dus ook wanneer het krediet weer is ingelost. Het verschil tussen de Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet is met name de looptijd: bij de Persoonlijke Lening staat de looptijd vast en tijdens die looptijd blijft de rente gelijk. U weet dus van tevoren precies waar u aan toe bent. Wilt u uw Persoonlijke Lening eerder (geheel of gedeeltelijk) aflossen dan is dit uiteraard mogelijk. In een aantal gevallen wordt u een vergoeding in rekening gebracht. Hoe dit berekend wordt, kunt u terugvinden in de prospectus van de lening die verkrijgbaar is bij uw tussenpersoon.

Maandtermijn en rente
U betaalt het geleende bedrag terug via gelijke maandelijkse termijnen. Deze termijnen zijn gebaseerd op de looptijd van de lening. Hoe langer de looptijd, hoe minder u per maand aflost en andersom. Ook betaalt u een deel kredietvergoeding, oftewel: rente over het geleende bedrag. Deze rente staat gedurende de gehele looptijd vast. De terugbetaling gebeurt via automatische incasso van uw lopende rekening. Aan het einde van de looptijd, heeft u de volledige lening afgelost.

Online Afsluiten

Bij de Jong & Partners Adviesgroep is het mogelijk om online uw maximale krediet te berekenen en om een krediet aan te vragen.

Bereken uw maximale krediet

Vraag een krediet aan