Over Ardanta
Ardanta is een landelijk werkende uitvaartverzekeraar en is een handelsnaam van ASR Levensverzekering N.V. Beide zijn onderdeel van ASR Nederland.
Ardanta is een handelsnaam van ASR Levensverzekering N.V. Allebei zijn onderdeel van ASR Nederland, één van de grootste verzekeraars van Nederland. Met de merken ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen en Ditzo, biedt ASR Nederland een breed assortiment van financiële producten op het gebied van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatieverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Daarnaast is zij, met de merken ASR Vastgoed Vermogensbeheer en ASR Vastgoed Ontwikkeling, als belegger onder andere actief in vastgoed exploitatie en -ontwikkeling. Kijk voor meer informatie over ASR Nederland op hun website. Sinds 3 oktober 2008 is Fortis Verzekeringen Nederland in handen van de Nederlandse Staat gekomen. Op 21 november 2008 maakte minister Wouter Bos de nieuwe naam van Fortis Verzekeringen Nederland bekend: ASR Nederland. Fortis ASR gaat sindsdien verder onder de nieuwe naam ASR Verzekeringen

Wat biedt Ardanta?

Geld Garant Uitvaartplan
Zorg Garant Uitvaartplan
Geld Geregeld Uitvaartplan

Online Afsluiten

klik hier om online uw premie te berekenen en indien u dat wenst direct uw verzekering af te sluiten. Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenk u dan, dat er in dat geval geen sprake is van advies.